Baykal 20 Bininci Makineyi Sevk Etti

电子游戏合集Dünya pazarında Türk makine sektörünü temsil eden öncü bir kuruluş olan Baykal Makine, 20 bininci hidrolik abkant pres makinesini sevk etmenin gururunu yaşıyor.

电子游戏合集Dünya pazarında Türk makine sektörünü temsil eden önce bir kuruluş olarak, 1950 yılından günümüze “Sac İşleme Makineleri” sektörüne güçlü Ar-Gesi ile yön veren Baykal Makine, 3 ayrı fabrikada toplam 60 bin metrekare alanda üretim yapıyor.

电子游戏合集Türk makine sektörünün dünyadaki önemli temsilcilerinden biri olan Baykal, 6100 mm ve 600 ton bükme kapasitesine sahip abkant presi, Amerika’nın Alabama eyaletine sevk ederek, 20 bin rakamına ulaştı.

电子游戏合集Konuyla ilgili konuşan Baykal Makine Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baykal, makinenin imalatında emeği geçen tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür etti. Bu gururun tüm Baykal Makine çalışanlarının olduğunu altına çizen Baykal, 63 yılda toplam 63 bin makine ile sektörün lideri olmaya devam ediyoruz. Hedefimiz hep birlikte daha nice 30 bin, 40 bin makine kutlaması diyerek sözlerini tamamladı.

电子游戏网址_电子游戏平台官网_电子游戏合集 电子游戏平台官网_电子游戏网址_电子游戏合集 BB电子游戏_cq9电子游戏_电子游戏在线